Alături de cei mai buni.

Pentru a onora promisiunea brandului nostru și pentru a oferi cea mai bună experiență clienților noștri, am ales să colaborăm exclusiv cu producători de top din Europa. Alegerea partenerilor noștri se bazează pe standarde înalte de calitate, inovație și sustenabilitate, asigurându-ne că fiecare produs pe care îl oferim este la nivelul așteptărilor noastre și ale clienților noștri.

Succesul lor este și succesul nostru.

Alukönigstahl oferă sisteme din aluminiu, oțel și PVC de cea mai înaltă calitate, eficiente energetic, susținând astfel implementarea conceptelor de construcții durabile.

Cortizo este poziționată ca primul producător de sisteme din aluminiu și PVC din Peninsula Iberică și un punct de referință european în acest sector.

Reynaers Aluminium este un specialist de top în dezvoltarea și comercializarea de soluții inovatoare și durabile din aluminiu pentru ferestre, uși și fațade.

De la ferestrele cu autoventilație la alarmele activate prin atingere, Rehau a reinventat ferestrele pentru noi moduri de viață prin calitate, siguranță și design vizionar.

Inovativ, dar autohton, cosmopolit, dar înrădăcinat la nivel regional, foarte adaptabil și stabil în cel mai bun sens al cuvântului – ăsta e Aluplast.

Saint-Gobain creează, produce și distribuie materiale și soluții care contribuie la bunăstarea și viitorul fiecăruia dintre noi.

Numele Roto este cunoscut în întreaga lume pentru sistemele de feronerie inovatoare, individuale și sigure care cresc calitatea ferestrelor și ușilor pentru oameni.

Porte Royale produce unele dintre cele mai performante sisteme de uși de intrare, rezistente la trafic intens, cu un design minimalist sau elegant și un excelent raport calitate-preț.

Contactează echipa noastră de vânzări:

Răzvan Pamparău

Sales Manager

Teodor Sârb

Commercial Manager

Adrian Grigore

Account Manager

Completează datele și te contactăm noi: