Elba

Marchiza ELBA are o structură din aluminiu cu un sector circular și cu un model radial la un unghi de 90 °.

Vezi mai mult

Giglio

GIGLIO este o marchiză cu baldachin cu o structură din aluminiu într-un sector circular cu un unghi radial de 90 °, a cărei geometrie particulară permite distanțarea baldachinului de perete, menținându-și curbura neschimbată.

Vezi mai mult

Ischia

ISCHIA este o marchiză cu baldachin cu structură din aluminiu cu raze cu unghi variabil, a cărei geometrie particulară permite dimensiuni frontale reduse în comparație cu capacele laterale.

Vezi mai mult

Rotonda

ROTONDA este o marchiză cu baldachin cu o structură circulară din aluminiu cu un model radial circular.

Vezi mai mult

Piramide

PIRAMIDE este o marchiză cu baldachin cu structură din aluminiu cu raze cu unghi variabil, optimă pentru umbrirea spațiilor mici.

Vezi mai mult

Fissa

FISSA este o marchiză cu baldachin cu structură fixă ​​din aluminiu, disponibilă în 3 versiuni.

Vezi mai mult

Layla

LAYLA este o marchiză cu baldachin cu structură fixă ​​din aluminiu și profil curbat în partea din față, ideală pentru protejarea tâmplăriei dumneavoastră.

Vezi mai mult

Asia

Marchiza ASIA are o structură fixă ​​din aluminiu și este realizată cu un profil rotund de 38,8 x 35 mm și accesorii modulare din aluminiu care vă permit să compuneți o structură de coborâre.

Vezi mai mult

Fisso

FISSO este o structură fixă ​​realizată cu un profil al hotei de 14,4x49,8 și curbe de 90 ° în colțuri. Capacul sistemului de umbrire este realizat standard cu material Tempotest sau din PVC 420 gr.

Vezi mai mult