E95 Plus Pack

Cu un design modern și liniar, E95 PLUS PACK este foarte versatil și ușor de instalat, având o calitate excelentă și avantajul dimensiunilor reduse.

vezi mai mult

E95 Plus

E95 PLUS este excelent din punct de vedere calitativ, fiind realizat integral cu profile din aluminiu și cu copertină din PVC.

vezi mai mult

S120 Pack

S120 PACK este o copertină cu deschidere pliabilă (cu o perdea întinsă, deschisă) potrivită în special pentru renovarea sistemelor deja existente.

vezi mai mult
s110-alluminio7

S120 Plus

S120 Plus este soluția de umbrire ideală pentru terasa sau balconul casei tale, integrându-se perfect în orice tip de arhitectură.

vezi mai mult

S120 Plus Pensile

S120 PLUS PENSILE este o copertină retractabilă care se poate atașa pe o unitate de perete prin intermediul accesoriilor speciale de alunecare.

vezi mai mult

S120 Plus Pensile Centinata

S120 PLUS PENSILE CENTINATA poate fi considerat un element de decor, dar care, totodată oferă protecție terasei dumneavoastră, fără a vă priva de lumină.

vezi mai mult

S120 Plus Centinata

S120 PLUS CENTINATA este o pergolă din aluminiu cu un profil de ghidare curbat și cu o pânză întinsă cu copertină deschisă.

vezi mai mult

BG 130 Pack

BG 130 permite acoperirea spațiilor subiacente cu o lățime de până la 18 metri și o înălțime de 7 metri, fiind soluția optimă pentru spațiile cu dimensiuni crescute.

vezi mai mult

BG 130

BG 130 este destinata umbririi și protejării spațiului dumneavoastră, indiferent dacă doriți acoperirea unei terase sau a unui balcon.

vezi mai mult

M155

Datorită proprietăților sale tehnice, această pergolă oferă performanțe ridicate în ceea ce privește rezistența și fiabilitatea.

vezi mai mult

M155 Pack

Acest sistem de umbrire este proiectat pentru a fi susținut de o structură deja existentă, soliditatea structurii fiind caracteristica definitorie a M155 Pack.

vezi mai mult

Iceberg

ICEBERG vă permite să acoperiți spațiile subiacente de până la 15 metri lățime și 6,5 metri înălțime, având o amprentă minimă a picioarelor pe podea.

vezi mai mult

MP 5%

MP 5% vă permite să acoperiți spațiile subiacente de până la 10 metri lățime și 7 metri înălțime, plasând numărul maxim de 2 module una lângă alta.

vezi mai mult

Patio

Pentru cei care visează la un mediu intim și elegant, dar fără a renunța la lumină, PATIO este produsul ideal.

vezi mai mult

Top 100

TOP este o pergolă din aluminiu, cu un design modern și liniar foarte versatil, care permite o instalare simplă.

vezi mai mult

Top 100 Pack

TOP PACK este o pergolă din aluminiu, potrivită pentru mediile rezidențiale, fiind superioară din punct de vedere calitativ pergolelor similare.

vezi mai mult

Top 200 Pack Incasso

Se recomandă în special pentru montarea pe structuri existente în care este necesară o grupare a țesăturii în partea superioară.

vezi mai mult

Top 300 Pack Incasso

Top 300 Pack Incasso folosește o țesatură în locul unui acoperiș tradițional, acest tip de design oferind mai multa umbră comparativ cu un design de acoperiș deschis.

vezi mai mult

Superior Pack

SUPERIOR PACK este o pergolă din aluminiu, total retractabilă, care reprezintă o modalitate extraordinară de a vă îmbrăca zona din gradină sau din curte.

vezi mai mult

Superior

Superior este sistemul de umbrire perfect dacă doriți să adăugați o nota de umbră și confidențialitate în curtea dumneavoastră, și, în același timp, să vă protejați spațiul în contextul condițiilor atmosferice nefavorabile.

vezi mai mult

E95 Arcowood

E95 ARCOWOOD este o pergolă din aluminiu acoperită cu lemn de pin scoțian din nordul Europei, impregnată într-o autoclavă cu utilizarea sărurilor ecologice libere de Cr și As.

vezi mai mult

E95 Arco

E95 ARCO este o pergolă din aluminiu cu o copertină rabatabilă, cu piese transversale, ghidaje și picioare realizate din aluminiu extrudat vopsit.

vezi mai mult

Legno light

LEGNO LIGHT este o pergolă din aluminiu acoperită cu lemn de pin scoțian din nordul Europei, impregnată sub presiune în autoclavă cu utilizarea sărurilor ecologice libere de Cr și As.

vezi mai mult

Legno maxi

Pergolele cu structură din aluminiu acoperită cu lemn de pin Legno Maxi sunt printre cele mai apreciate sisteme de umbrire, fiind uzitată atât pentru zone rezidențiale, cât și în domeniul HoReCa.

vezi mai mult