SCREENS este o pergolă vitrată realizată din module standard, personalizabilă în funcție de dimensiune. Structura este formată din profile de aluminiu de 4,5 x 4,5 cm, vopsite cu pulbere de poliester (personalizabile în toate culorile RAL), partea superioară poate fi completată cu sticlă 6/7 (transparentă, fum sau sablat albă) sau cu panouri din policarbonat de 5 mm. Profilele sunt echipate cu capace de închidere din nailon care, la cerere, pot fi înlocuite cu elemente decorative.

Modulele pot fi realizate cu suporturi de fixare în podea sau autoportante cu suporturi de susținere. Modulele sunt livrate pregătite pentru asamblare. Sunt disponibile trei versiuni diferite, toate putând fi realizate atât în ​​sticlă + aluminiu, cât și în sticlă + sticlă.

Este posibil să personalizați sticla și policarbonatul cu decorațiuni adezive (scris, sigle și desene) sau cu decorațiuni sablate direct la suprafață (numai pentru sticlă). Profilele pot fi echipate cu vârfuri decorative (con sau bilă de pin).

Dimensiuni modul:

Lățime  50 cm
Înălțime 150 cm

Lățime 100 cm
Înălțime 150 cm

Lățime  150 cm
Înălțime 150 cm

Lățime  200 cm
Înălțime 150 cm