SISTEME DE CONTROL CU TELECOMENZI

Conectează tot echipamentul motorizat la telecomandă pentru a-l manevra repede și ușor! De exemplu, dimineața poți să deschizi toate rulourile electrice cu o singură telecomandă.

Programează acțiuni pentru diferite momente cheie din zi. Poți să programezi ușor ca obloanele să se deschidă la o anumită oră, în fiecare dimineață, și să se închidă automat în fiecare seară.

Soluțiile noastre folosesc senzori solari care permit ridicarea și coborârea automată a jaluzelelor, rulourilor și copertinelor pentru a păstra casa răcoroasă în zilele călduroase de vară.

Punem la dispoziţie mai multe opţiuni de culoare pentru rama telecomenzii, astfel încât să se asorteze cu decorațiunile interioare. Luăm în calcul importanţa design-ului de interior!

TAHOMA PREMIUM

Unitatea de comandă TaHoma oferă serviciile necesare pentru centralizarea, controlul, ghidarea şi programarea, în avans şi de la distanţă, a echipamentelor conectate dintr-o locuinţă.

> Uşor de instalat. Meniu proiectat cu și pentru utilizatori: simplu şi intuitiv.

> Centralizarea tuturor comenzilor de la distanță, de pe smartphone, tabletă sau PC pentru a controla toate echipamentele conectate compatibile.

> Comenzi wireless cu ajutorul tehnologiei radio io-homecontrol®.

> TaHoma reprezintă prima soluţie certificată SYSS pentru casa conectată, care garantează protecţia de neegalat a datelor.

CONNEXOON

Connexoon, un prim pas spre Casa Conectată Somfy. 3 medii: Acces, Terasă, Fereastră.

Connexoon Acces: Datorită geolocalizării, poarta și ușa de garaj se pot deschide chiar înainte ca proprietarul să ajungă acasă. Luminile exterioare se aprind pe timpul nopții. Tot echipamentul se închide îndată ce mașina este parcată.

Connexoon Terasă: Se pot crea ambianțe customizate pe terasă: se poate defini iluminarea, muzica și deschiderea copertinei sau pergolei pentru a se potrivi perfect cu momentele respective.

Connexoon Fereastră: La plecarea de acasă, cu 1 clic pe smartphone se vor închide rulourile și se va activa alarma.