Spagna

SPAGNA este o copertină extensibilă cu braț, realizată pe suporturi laterale fixe independente, cu reglare conică.

Vezi mai mult

BQC LUX

Copertina extensibilă BQC LUX este realizată pe o bară pătrată de 40x40 din oțel zincat și vopsit, fiind o soluție optimă pentru a evita temperaturile ridicate în timpul verii.

Vezi mai mult

BQC compact

Copertina extensibilă cu braț BQC COMPACT este realizată pe o bară pătrată de 40x40 din oțel zincat și este ideală pentru protejarea terasei împotriva intemperiilor.

Vezi mai mult

Compact Box B/Q

Copertina extensibilă COMPACT BOX B/Q este realizată cu o cutie parțial retractabilă, constituind o barieră împotriva razelor de soare.

Vezi mai mult

Ombra

OMBRA este sistemul de umbrire care oferă atât confort vizual, cât și termic, fiind potrivit pentru terasa casei sau afacerii dumneavoastră.

Vezi mai mult

BQ40 Plus

BQ40 PLUS este copertina extensibilă cu braț potrivită zilelor toride de vară.

Vezi mai mult

Liberty

Copertina extensibilă LIBERTY este realizată pe suporturi laterale fixe independente, oferindu-vă protecție în aer liber indiferent de vreme.

Vezi mai mult

Eclisse

Copertina extensibilă ECLISSE este realizată pe suporturi laterale fixe independente cu reglare manuală, oferindu-vă protecție și confort.

Vezi mai mult

Varese

Copertina extensibilă VARESE este realizată cu o cutie parțial retractabilă, cu suporturi laterale fixe și contraplacă de ancorare.

Vezi mai mult

Kenia

Copertina extensibilă KENIA este sistemul de umbrire care va face față condițiilor meteorologice atât vara cât și iarna.

Vezi mai mult

Kenia Cassonata

Copertina extensibilă KENIA CASSONATA este sistemul de umbrire care va face față condițiilor meteorologice atât vara cât și iarna.

Vezi mai mult

Kiro 40 B/Q

Copertina KIRO 40 B/Q are suporturi pentru brațe cu pârghie de blocare din aluminiu turnat și dispune de parte frontală interschimbabilă.

Vezi mai mult

Europe Shadow

Copertina EUROPE SHADOW este un sistem de umbrire foarte eficient care nu poate fi comparat ca rezultate cu roletele, perdelele sau draperiile, datorită țesăturii lor.

Vezi mai mult

Starbox

Copertina extensibilă STARBOX este complet retractabilă și sigură pentru a proteja terasa și grădina casei dumneavoastră.

Vezi mai mult

Europa 4000

Copertina extensibilă EUROPA 4000 este complet retractabilă, oferind spațiului dumneavoastră protecția de care are nevoie.

Vezi mai mult

Verona

Copertina extensibilă VERONA reprezintă sistemul de umbrire optim indiferent de dimensiunile spațiului pe care doriți să îl acoperiți.

Vezi mai mult