Gazebo

GAZEBO este un pavilion pentru grădină realizat cu o structură tubulară din aluminiu vopsit, cu diametrul între 50 și 60 mm.

Vezi mai mult

Pergolina

PERGOLINA este un sistem de umbrire din lemn de brad tratat cu agenți de impregnare biologici și naturali, ideal pentru umbrirea grădinii dumneavoastră.

Vezi mai mult

Fioriere

FIORIERE este un sistem de umbrire din lemn de brad, impregnat sub presiune într-o autoclavă cu utilizarea sărurilor fără crom ecologic și arsenic .

Vezi mai mult

Gazebo Small

GAZEBO SMALL este un sistem de umbrire fără tuburi exterioare realizat cu o structură din oțel vopsit și galvanizat, potrivit în special pentru acoperirea spațiilor medii și mari.

Vezi mai mult

Ombrelloni

OMBRELLONI sunt sisteme de tip umbrelă disponibile în diferite modele.

Vezi mai mult

Pensiline

PENSILINE sunt sisteme de umbrire din aluminiu cu capac de policarbonat cu densitate unică de 4 mm, disponibile în diferite modele.

Vezi mai mult

Eco/Policarbonato Tunnel

ECO/POLICARBONATO TUNNEL sunt structuri fixe ​​din aluminiu, potrivite pentru umbrirea grădinii dumneavoastră.

Vezi mai mult

Pensiline Mini/Maxi

PENSILINE MINI este un sistem de umbrire din sticlă cu proiecție de până la 100 cm și fără limite de lungime. Reprezintă soluția  ideală pentru intrări, pentru utilizare ca umbrele de soare și pentru a obține o protecție mai mare pentru ferestrele dumneavoastră.

Vezi mai mult

Pagoda

PAGODA este un sistem de umbrire cu structură cu tuburi exterioare realizate din oțel galvanizat și vopsit. Datorită caracteristicilor sale particulare, este posibilă și crearea de structuri dreptunghiulare.

Vezi mai mult